06 10 60 06 02
Home Klassieke homeopathie Voor wie? Voorbeelden Tarieven Over mij Blog Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Inez van der Kaaij, getrouwd en moeder van twee prachtige opgroeiende dochters.

Na het afronden van de hbo opleiding tot verpleegkundige heb ik ruim 15 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt, als jeugdverpleegkundige en gezinscoach voor gezinnen die dreigden vast te lopen.

Via mijn kinderen kwam ik in aanraking met homeopathie. Ik werd er gelijk door gegrepen. Ik zag het enorme effect ervan bij mijn eigen kinderen. Daar wilde ik meer weten! In 2008 begon ik met de studie tot klassiek homeopaat aan de Homeopathie Academie in Almelo. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk in Rheden.

Ik heb altijd gevoeld dat het werken met mensen in relatie tot gezondheid en welbevinden werk is dat bij me past en waar ik heel veel plezier en inspiratie uit haal. Ieder mens is uniek en gelijkwaardig, draagt de verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven en heeft het recht in vrijheid te kunnen leven en daarin eigen keuzes te maken. Dat is de visie van waaruit ik leef en dus ook werk. Veiligheid, transparantie, gelijkwaardigheid, invoelend, nuchter, doortastend coachend en humor zijn de begrippen die bij mij passen.

Mijn jarenlange ervaring in de reguliere geneeskunde gebruik ik ook in mijn werk als klassiek homeopaat. Als het nodig is adviseer ik verder onderzoek door de huisarts. Een homeopathische behandeling kan ook prima ingezet worden naast een behandeling door huisarts of specialist of gedurende een therapie traject.